Bericht versturen
Thuis

Changshu Yaoxing Fiberglass Insulation Products Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Van de de Glasvezelisolatie van Changshuyaoxing de Productenco., Ltd werd opgericht in December 1999, dat een jointstock bedrijf is dat de de invoer en de uitvoermacht bezit en glasvezelproducten produceert. Het situeert in Jiangsu-Provincie Changshu economische ontwikkelingsstreek langs de rivier. Het aangrenzende I-soort van het de industriegebied van haven-Suzhou Singapore van het land de haven van Changshu, het oosten is dicht aan Shanghai, baseert het zuiden dat op Suzhou, met Changshu wordt geconfronteerd. het is 4 kilometers aan de Grote brug in Yangtze-Rivier van Suzhou aan Nantong, verbindt aan de Jiangsu-weg, Su Jiahang weg en de weg van Shanghai Hujia. Het bedrijf is één van de leden van de Glasvezelvereniging van China. En het is ook één van de leden van het Glas, de Glasvezel, en Glasvezel de Epoxyvereniging van Shanghai.

De belangrijkste producten van ons bedrijf zijn doeken van de silicone de rubber met een laag bedekte glasvezel, EPDM met een laag bedekte glasvezeldoek, doek van de fluor de rubber met een laag bedekte glasvezel, vlam - steekt de vertrager gebreide rekstof (CFR1633), algemene, vuurvaste deken, hoog-kiezelzuurstof, aluminiumfolie met een laag bedekte in brand glasvezeldoek, opgehoopte garendoek, glasvezelkoord, glasvezelband, glasvezelkoker, de doek van de roestvrij staaldraad, heatproof filterdoek, de anti-brandwondendoek van de hitteisolatie.

Allerlei de glasvezelproducten worden wijd etc. gebruikt in luchtvaart, artillerie, stoomschip, werktuigkundige, fire-retardant metallurgie, en zij worden ingestemd met in gebieden en landen zoals de Verenigde Staten, Australië, Japan, India, Korea, Holland, Noorwegen en Hong

Kong.

 

Dit is de poort van ons bedrijf.


China Changshu Yaoxing Fiberglass Insulation Products Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Dit is binnen ons bedrijf.

 

China Changshu Yaoxing Fiberglass Insulation Products Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

Dit zijn onze certificaten van eer.

 

China Changshu Yaoxing Fiberglass Insulation Products Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Van de de Glasvezelisolatie van Changshuyaoxing de Productenco., Ltd werd opgericht in December 1999, dat een jointstock bedrijf is dat de de invoer en de uitvoermacht bezit en glasvezelproducten produceert. Ons bedrijf is één van de leden van de Glasvezelvereniging van China. En het is ook één van de leden van het Glas, Glasvezel, en heeft de Glasvezel Epoxyvereniging van Shanghai.We uitgebreide ervaring in dit gebied.
China Changshu Yaoxing Fiberglass Insulation Products Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

West-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : het yaoxing

Aantal werknemers : 150~200

Jaarlijkse omzet : 1000000-1500000

Opgericht Jaar : 1999

Export pct : 20% - 30%

Address: MeiBei Road119, Tonggang Industrial Park,MeiLi Town, Changshu, Jiangsu, China

Telephone Number: +86-13915610627

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Changshu Yaoxing Fiberglass Insulation Products Co., Ltd. Certificaten China Changshu Yaoxing Fiberglass Insulation Products Co., Ltd. Certificaten China Changshu Yaoxing Fiberglass Insulation Products Co., Ltd. Certificaten China Changshu Yaoxing Fiberglass Insulation Products Co., Ltd. Certificaten